ENKELE VERANDERINGEN IN HET SALES DEPARTMENT

Graag informeren wij u over enkele wijzigingen in onze verkooporganisatie. 

Opvolging van Xavier Faglain door Romain Delsart 

Eind 2020 beëindigt Xavier Faglain de samenwerking met Prefab Veranda vanwege zijn welverdiende pensioen. Vanaf het begin van ons bedrijf heeft hij Prefab Veranda vertegenwoordigd bij onze Franssprekende klanten. Hij werkte als adviseur en opleider, zelfs soms als mentor voor sommige klanten en was een steun en toeverlaat voor al onze klanten alsook het hele prefab veranda Team.
Wij willen de heer Faglain op deze manier dan ook bedanken voor al die jaren van samenwerking en wensen hem het allerbeste in zijn pensioen.

Tegelijkertijd verwelkomen we Romain Delsart in ons team. De heer Delsart kan rekenen op een schat aan ervaring als projectmanager en coach van een veranda verkoop team bij een van onze klanten. Vanuit die positie heeft hij ervaring met onze verandaproducten, kent hij de behoeften van de verandamarkt en heeft ervaring met de software die we gebruiken. Hij zal bijgevolg een uitstekende opvolger voor Xavier zijn.
Begin oktober 2020 startte hij de samenwerking met Prefab Veranda en stap voor stap bezoekt hij al onze klanten samen met Xavier Faglain of Wim Peeters als wijze van introductie aan u allen.
Hij kan rekenen op onze volledige ondersteuning en we hopen dat de opvolging soepel zal verlopen en de samenwerking met het cliënteel zich met succes zal ontwikkelen.

Romain Delsart

Commerciële splitsing: Wallonië-Frankrijk/ Vlaanderen-Nederland

Wim Peeters heeft een eigen bedrijf “Blue Ocean Extensions” opgericht. Waar hij zich zal richten op de ontwikkeling van een klantenbestand in Vlaanderen en Nederland, met een meer toegewijde en speciale ondersteuning en service. We zullen echter nog veel samenwerken in de vele gemeenschappelijke belangen die onze concepten aan belangen.

Samen met het gehele commerciële team in PVP  zetten we de commerciële strategie en marketing voor onze producten uit. We zullen marktanalyses opzetten om zo voor de regionale verschillen de juiste productleveranciers te benaderen en de juiste producten te kiezen.

Wat betreft het assortiment, zal hij zich ook richten op “outdoor” (Patio, Pergola, Lamellendaken, balkonbeglazing, loungeconstructies), en dit voor beide regio’s.

We hopen dat deze nieuwe organisatie succesvol zal zijn en voordelig zal zijn voor ons allemaal.

star colours flatroofs classical pergola functioning academy who we are products fabrication news contact flatdome atrium atrium-previous