Verbeterde afdichting ramen&deuren

Rubbers voor Allure en Quartz 125

Vanwege enkele opmerkingen van klanten en verder onderzoek hebben we besloten de binnenrubbers met 1 dikte hoger aan te passen, dan voorgeschreven door de catalogi van onze aluminiumleverancier.

Voor elke bestelling veranderen we de rubbers voor beglazing voor:

  • 28 mm van 738249 > naar > 738240
  • 30 mm van 738241 > naar > 738242

Afhankelijk van het seizoen zullen deze rubbers gemakkelijker of moeilijker te plaatsen zijn, maar ze zullen ervoor zorgen dat er meer druk op het glas komt, wat zal resulteren in een betere waterdichtheid.
Het resultaat is dat het verschil van enkele mm in de glasdikten die door uw glasleverancier worden geleverd, beter wordt geabsorbeerd.

Binnen mousse in alle raamsystemen

Na tests leveren we niet langer de mousse die momenteel in stukken aan de binnenkant van de kader wordt gelijmd. Dit element heeft geen toegevoegde waarde in onze constructies en kan, als het niet correct wordt terug geplaatst, de water drainering van het raam blokkeren. U kan altijd vragen om de mousse toch toe te voegen in de bestelbon.

Extra rubber in opengaande ramen

Om ook de water- en windweerstand van opening-, draai- en kantelramen te verbeteren, wordt nu een extra rubber aan het buitenframe toegevoegd. Dit zorgt voor een dubbele afdichting van het venster. Deze rubbers zijn aangepast om een decompressie van het buitenste kader te voorzien.
De installatie van een waterweerder blijft een noodzaak.

Voor meer informatie, vraag uw vertegenwoordiger !

star colours flatroofs classical pergola functioning academy who we are products fabrication news contact flatdome atrium atrium-previous