Copyright

De inhoud van de website, met inbegrip van tekst, afbeeldingen, foto’s, audiobestanden en software, vormt het intellectuele eigendom van PVP en is wettelijk beschermd door auteursrechten en andere voorschriften met betrekking tot de bescherming van intellectuele eigendom. Het is mogelijk om informatie te downloaden van de website, maar PVP behoudt alle eigendomsrechten op de inhoud van de website.

Het kopiëren, wijzigen, delen van materiaal van de site kan een schending van auteursrecht en handelsmerken vormen en zijn onderworpen aan civiele en strafrechtelijke sancties. De gebruikers kunnen toestemming vragen om de inhoud op de site te gebruiken en een e-mail te sturen naar : info@prefabveranda.com

Alle handelsmerken, bedrijfslogo’s en symbolen die op de website worden weergegeven, zijn eigendom van PVP of onze partnerbedrijven en mogen op geen enkele manier worden gebruikt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van het bedrijf.

Sommige foto’s die op de website worden geplaatst, zijn eigendom van derden en worden beschermd door auteursrechten van deze entiteiten. Het bedrijf garandeert niet dat het gebruik van materialen op de website geen inbreuk maakt op de rechten van andere entiteiten.

De inhoud die op de website wordt weergegeven is alleen voor informatie en niet wettelijk bindend. Voor gedetailleerde technische gegevens over onze producten kan u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Alle sitegebruikers openen en gebruiken de website op eigen risico. Het Bedrijf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, waaronder directe, incidentele, indirecte of morele schade, als gevolg van de toegang van de gebruiker tot de site, het gebruik of het onvermogen om de site te gebruiken.

Het bedrijf stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat alle gegevens die beschikbaar zijn op de website correct en actueel zijn.

Alle gebruikers zijn verplicht om de website te gebruiken op een wijze die in overeenstemming is met deze wettelijke kennisgeving. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.