Nieuwe brochures en video’s beschikbaar

In onze laatste mailing hebben we de oprichting van onze opleiding en coaching academie al aangekondigd. Door de “lockdown” konden we de trainingsvideo’s voltooien, voor de installatie van het membraan en de isolatie op ons hybride platte dak.

This image has an empty alt attribute; its file name is Artboard-12@4x.png
This image has an empty alt attribute; its file name is sneak-peak-01-e1587726153764.png

U vindt de links naar deze video’s terug in het downloadgedeelte van onze klantenzone.
De video’s zijn beschikbaar met ondertitels in elke taal.

Schakel YouTube-ondertitelings opties in om de ondertitels in te schakelen, in de video. Meer informatie over de weergave-instellingen van de ondertitels is beschikbaar via deze link.


In ons downloadcentrum vindt u ook nieuwe commerciële brochures voor Atrium, vouwdeuren en Ferroline (steel-look) in digitaal formaat terug.

De papieren versie is op aanvraag beschikbaar via ons bestelformulier voor commerciële tools.

We zullen u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van deze tools en we zullen meer webinars geven, evenals meer video’s of presentaties over deze onderwerpen, zodat uw medewerkers meer interactie hebben en indien nodig vragen kunnen stellen.

Voor meer informatie en demonstraties kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij maken via een videoconferentie een presentatie om u al de nieuwigheden te laten zien.
Mis deze kans niet!

star colours flatroofs classical pergola functioning academy who we are products fabrication news contact flatdome atrium atrium-previous