PREFAB VERANDA-Covid-19 hulpmaatregelen

We hopen dat in deze moeilijke tijden, alles goed gaat met u, uw familie en uw werknemers. We moeten accepteren dat ons leven anders georganiseerd zal worden in het komende jaar, alsook de structuur van het bedrijf en de manier van verkopen.

Om een gemakkelijkere herstart mogelijk te maken, willen we u deze ondersteuning bieden:
– Offerte service gratis gedurende 3 maanden
– 20 fotoalbums ” extension residence “
– 10 000 distributie flyers

Offerte service

offer Service NL

We willen onze klanten 3 maanden gratis gebruik geven om vertrouwd te raken met deze service en uw verkopers meer kansen en hulpmiddelen te geven.

Deze service is een betaalde service om misbruik te voorkomen, maar net als onze commerciële tools is deze GRATIS indien correct gebruikt. Hierover leest u meer in onze specifieke brochure.
Of u leert er meer over in één van onze webinars, de komende weken , waarin u en uw collega’s aanvullende uitleg en een demo krijgen.
De brochure kan worden gedownload in onze klantenzone op de website.
De Webinar-data worden binnenkort op uitnodiging beschikbaar.


Fotoboek “Residence extension”Photobook Extension Residence

photobook

We bieden gratis , 20 fotoboeken „Extension Residence“. aan, per klant

Dit album kan uw klanten helpen bij het ontwerp en aangeven wat ze willen.
Er is voldoende ruimte om het boek te personaliseren met uw logo en adres op de achterkant.
Indien u meer fotoboeken nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk bestellen in de klantenzone (commerciële tools) op onze website.

We werken aan een nieuwe editie. Zodra de maatregelen zijn verminderd, willen we u vragen of u mooie foto’s heeft of adressen waar we foto’s kunnen maken voor een nieuwe, up-to-date tool voor de ondersteuning van de verkoop.

Wilt u dit pakket van 20 boeken ontvangen, neem dan contact op met onze commerciële afdeling.


A4 Distributie flyer

Na deze wekenlange “Lockdown” moet elk bedrijf zijn verkoopafdeling opnieuw opstarten door klantbezoeken te organiseren, showrooms te openen, mailings te doen, nieuwe contactmogelijkheden te zoeken, enz.

We dachten dat het virus zal voorkomen dat mensen op vakantie kunnen gaan en dat ze meer geld in hun huis zullen moeten investeren. Om ons luxeproduct te laten veranderen in een noodzakelijke investering in de ontwikkeling van hun huizen, waardoor ze toch een vakantiegevoel krijgen.

Om hier een voorbeeld van te geven, creëerde we een A4-flyer om u de mogelijkheden te laten zien . We helpen door de drukprijs van de eerste 10.000 folders te betalen. U kunt uw eigen A4 maken en het afdrukbestand aan ons bezorgen, of u kunt de onze gebruiken waar u alleen uw bedrijfsgegevens en foto’s kunt bewerken. De kostprijs wordt verrekend zoals aangegeven in de regels van onze commerciële tools. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.


We hopen dat deze voorstellen u kunnen helpen uw verkoop op een veilige en gezonde manier opnieuw te starten. We denken dat ze een verschil kunnen maken.
Blijf gezond!

star colours flatroofs classical pergola functioning academy who we are products fabrication news contact flatdome atrium atrium-previous